Event box

Campus Odense Skolefestival

Tilmeld din klasse her nedenfor! Sidste frist er 1. marts.

Fynske 4.- og 5.-klasser inviteres hermed til Campus Odense Skolefestival onsdag den 13. maj.

Tag din klasse med til en undervisningsdag fyldt med udendørs leg, ny viden og aktiviteter med fokus på bevægelse, biologi og mad, når Campus Odense holder skolefestival på det store naturområde mellem UCL og SDU.

Du og din klasse får mulighed for at arbejde aktivt på tre sjove, spændende og lærerige poster inden for biologi, smag og bevægelse.

  • Biologiposten tager jer med til Campus Odenses kunstige regnvandssøer og gør eleverne til medforskere i et Citizen Scienceprojekt. I skal undersøge livet ved og under vandoverfladen og samle data til forskningen om søernes dyr.
  • Smagsposten inviterer jer med på opdagelse med alle fem sanser som jeres analyseapparat. I bliver klogere på både jeres egen og hinandens smagsløg og den mad, I spiser.
  • Bevægelsesposten kaster jer ud i sjove og nytænkende udendørsaktiviteter i det store naturområde. I lærer nye måder at lege jer til bevægelse og læring i naturen.

Vi forventer, at mindst én lærer deltager med sin egen klasse gennem dagens aktiviteter. Dagen starter på Campustorvet på SDU Odense kl. 08.45. Kort over området og mødested udsendes sammen med øvrige materialer inden festivalen.

Dagen starter på Campustorvet SDU Odense kl. 08.30 - se program og invitation her (PDF).

OBS: Der er et loft på 21 klasser.

Vi glæder os til en aktiv og lærerig dag sammen med jer! Eventuelle spørgsmål kan rettes til kontorchef Anne Kathrine Overgaard, SDU på ako@sdu.dk/60111043.

Bonus: Deltag i Citizen Science-projekt hjemme på skolen
Hvis I vil være med til endnu mere Citizien Science inden for festivalens tre temaer, kan I markere dette i forbindelse med tilmelding. I vil så modtage mere information om de Citizen Science-pakker (inden for de tre spor), som I vil kunne tilmelde jer. Klassen vil herefter modtage det nødvendige udstyr og vejledning. Citizen Science-projekterne vil kunne udføres i perioden medio maj til medio september.
 

Date:
13/05/2020
Time:
8:45 - 13:15
Campus:
Odense
Tilmeldingen er lukket.

Kursusansvarlig

SDU Bibliotek

Kommende kurser