Event box

Bliv klar til mundtlig eksamen - Odense

Bliv klar til mundtlig eksamen - Odense

Hvad er kursets indhold? dette kursus får du kendskab til konkrete teknikker, som kan forberede dig bedst muligt til dine mundtlige eksamener. Det primære fokus er på tiden før og under eksamen. Du kommer til at arbejde med din egen præsentation og får feedback fra dine medkursister i små grupper. Feedbacken kan gøre dig klogere på, hvad der teknisk virker godt, når du skal præsentere mundtligt.
Kurset veksler mellem korte oplæg, gruppearbejde samt individuelle- og fælles refleksioner.

Hvem henvender kurset sig til? Dig der gerne vil forbedre din mundtlige præsentation. Du vil få størst udbytte af kurset, hvis du er villig til at gøre en aktiv indsats på kurset, udfordre sig selv og være nysgerrig.

Hvad er kursets formål? Formålet er, at du som studerende bliver klogere på din mundtlige præsentation samt får konkrete værktøjer til både før, under og efter eksamen. Ved at arbejde med din egen præsentation, håber vi på, at du føler dig mere forberedt til dine kommende eksamener.

Hvad skal du have med eller have forberedt inden kurset? Et kort oplæg på min. 5 minutter. Oplægget kan være noget fagligt, men det er ikke et krav. Se det som en mulighed for at øve noget, der er relevant for dig. Du kommer ikke til at arbejde med det faglige indhold af dit oplæg, men det tekniske omkring at holde et oplæg. Medbring desuden skriveredskaber og papir.

Date:
Thursday, Nov 23rd 2017
Time:
10:15 - 13:15
Location:
Bibliotekets undervisningslokale
Campus:
Odense
Categories:
Vejledningscentret

Event Organizer

Vejledning SDU

More events like this...