Event box

Fra professionsbachelor til kandidat - Kolding

KURSET FOREGÅR I LOKALE 31.40

Hvad er kursets indhold?

Kurset består af en introduktion til den akademiske praksis på universitetet og forskellige metoder til, hvordan du planlægger en god studiehverdag. Kurset vil tage udgangspunkt i, hvad du kan forvente dig af din tid på universitetet, og hvad universitetet kan tilbyde dig. På kurset vil vi også italesætte de faldgruber, der kan være for nogle studerende, og hvordan man kan undgå dette.

På kurset vil vi præsentere studietekniske metoder, afdramatisere myter og booste dig som studerende, så du er klædt på til at få en god hverdag på universitetet. Med kurset får du nogle redskaber, som kan bidrage til en god studiepraksis, selv om du ikke kender universitetet så indgående, som de studerende, der har en bachelorgrad fra universitetet.

Hvem henvender kurset sig til? Kurset henvender sig til studerende på en kandidatuddannelse, som har en professionsbachelor eller en mellemlang videregående uddannelse.

Hvad er kursets formål? Kursets formål er at klæde dig på til en hverdag på universitetet. Vi vil give dig et indblik i, hvad det er for en kontekst. Du tilbydes nye perspektiver og metoder, som skal hjælpe dig med at strukturere din hverdag og tage ansvar for egen læring. Vi vil både give dig et realistisk billede af, hvad et universitetsstudie kræver, men også et indblik i de muligheder der ligger i fordybelsen af dit studie. Endvidere er det også et formål, at du skal føle dig velkommen på SDU og booste din motivation og lyst til at studere. Vi vil også give dig viden om, hvor du kan finde hjælp og vejledning, hvis du får brug for det undervejs på studiet.

Hvad skal du have med eller have forberedt inden kurset?

Du bedes medbringe papir og blyant. Evt. en computer.

Du kan læse mere om VejledningsCentrets kurser og workshops på Facebook-siden: Studie- og trivselsvejledningen på SDU

 

Date:
Thursday, Sep 21st 2017
Time:
13:15 - 16:00
Campus:
Kolding
Categories:
  Vejledningscentret  
Registration has closed.

Event Organizer

Vejledning SDU

More events like this...